BLOG-ART

FILOZOFIE UMĚLCE

MALUJI OBRAZY, KTERÉ MAJÍ PŘÍBĚH...


Nespočet čísel a příběhů, které se opravdu staly... kopírování lidské identity, celosvětové výpadky internetu, sociálních sítí , které se staly 3. 5. 2024.

Fenomén nové doby, který tě pohltí...
Tento obraz je zrcadlením dnešní doby... jsme pohlcení elektronikou a skvělými funkcemi. Studovala jsem spousty funkcí, aplikací Al... řeknu ti jedno...pokud tohle děláš předaváš veškeré informace Al... ale tohle nebudeš řešit, protože tě to nadchne a pohltí...
Bohužel nemůžu mít názor, když nevím o co jde. Proto...

Al... téma, které nahrazuje lidské schopnosti, řídí marketing, texty, schopnosti lidstva a dělá vše za nás.
Tenhle obraz ukazuje rozklad lidské mysli na Al... kde mizí city, emoce spojení s přírodou. Zároveň působí příjemně, kdy boj mezi umělou inteligencí zatím zvládáme a převažuje zdravý rozum.
Vede k zamyšlení společnosti.Krásný den Art-Lucy-...

DUŠE UMĚLCE

24.01.2022

Duše umělce je občas k nepochopení, ale plná citů a upřímnosti...

ANGEL

25.12.2021

- nevíš jestli žít v představách druhých, nebo jít za svým štěstím...
-občas je potřeba víry, aby jsme dostali odvahu...udělat ten krok a začít znovu.

Tenhle příběh o Indickém princi jménem Siddhártha Gautama, pohnutý lidským utrpením, který opustil své blízké s rozhodnutím osvobodit sebe i všechny bytosti od strasti mě natolik zaujal, že se s vámi musím podělit.
Princ při svém hledání následoval nauky několika učitelů, jejich cesta ho však nikam nedovedla, proto šel cestou vlastní. Prováděl...

Příběh ledňáčka, který zůstal na místě, kde neměl. Zůstal sám, bez podpory, bez přátel a nemocný. Komu má věřit? Hledá květ, který ho ochrání a pochopí jeho potřeby a touhy.

V tomto období COVIDU, byly životy všech zastaveny a my byly nuceni zůstat doma bez přijmu. Na každého z nás tohle období působí různě. Pracovat mohli pouze státní zaměstnanci, potraviny, drogerie a učitelky ve školce. Vše ostatní s nařízením vlády bylo zavřeno. Klobouk dolů před všemi, kteří byli v první linii a starali se o nás.

PORTFOLIO

01.01.2021

Je to sice nespisovný výraz, ale já jsem vždy byla tak trochu rebel a šla opačným směrem, tak proč to měnit :-D

PŘÍBĚHY OBYČEJNÝCH LIDÍ, ŽIVOTY NAŠÍ ŠÍLENÉ DOBY

Vytvořte si webové stránky zdarma!